Over ons

In de loop van het 23 jaar bestaan van Batoo Technics zijn, gaandeweg, onze oorspronkelijke activiteiten verder uitgebreid. We evolueren als bedrijf mee met de innovaties op vlak van electronica en techniek.

Sinds oktober 2014 hebben we gekozen om onder 'VENSTAR' verder te werken, een nieuwe naam en locatie waarbinnen we onze huidige en toekomstige projecten kunnen realiseren.

De laatste jaren kreeg ons bedrijf een stijgende vraag naar maatwerk binnen de energiesector. Daarop beslisten we om onze kennis en knowhow aan te wenden en ons hierin te specialiseren.

Vandaag de dag realiseren we een brede waaier van project en maatwerk gaande van een radiobestuurd 'Varken van Madonna' tot ontwikkeling van ombouwkits voor elektrische karts. Autonome energiesystemen en intelligente energieopslag liggen vaak aan de basis van ons werk. Recent werden aan onze innovaties 4 patenten toegekend.

Venstar denkt graag met u mee om uw nieuw (niche) project te ontwikkelen en uit te voeren. Bestaande installaties onderhouden of repareren behoort eveneens tot onze mogelijkheden.